Kittens

Wil je in aanmerking komen voor een kitten neem dan contact met ons op via het kopje contact.

Bij ons krijgen de kittens alle aandacht en zorg die ze nodig hebben en zijn de eerste weken afgeschermd van de kinderen. Na een aantal weken mogen ze eerst in een ren rondlopen en wanneer ze groot genoeg zijn mogen ze het huis gaan verkennen.

De kittens verlaten vanaf 14 weken (volgens de regels van de vereniging) het nest na de tweede vaccinatie en wanneer ze gezond verklaard zijn door de dierenarts. Ze krijgen een chip, contract, paspoort, fotoshoot, stamboom en een kittenpakket mee. Er wordt ook foto's gemaakt en in de tussentijd dat de kittens opgroeien worden deze op onze facebookpagina gedeeld.

De kittens worden geholpen voordat ze verhuizen.

Wij leren de mensen graag kennen om de kittens naar de beste huizen te laten gaan. Er is een mogelijkheid om de kittens te komen bekijken op afspraak wanneer het zover is. 
Wanneer er een klik is van beide kanten kunnen we met de leeftijd van 3-6 weken een kennismaking plannen en kunt u een kitten reserveren. Voor de reservering vragen wij een aanbetaling van € 300,- en wanneer het tijd is om te verhuizen nog eens  € 1.000,- een kitten kost bij ons dus € 1.300,- als huisdier.

Wanneer u van uw reservering af ziet krijgt u geen restitutie van de reservering.
Wij zien het liefst twee dieren samen naar een liefdevol huis gaan of naar een huis waar al een poes/kater aanwezig is omdat ze erg sociaal zijn (het mag ook een kat of poes uit het asiel zijn indien ze volledig getest zijn voor ziektes). Indien dit niet mogelijk is dan kan dit altijd overlegd worden.

Kittens van het A-nest.

Dit zijn de kittens van het A-nest, van links naar rechts: Alice, Anna, Astrix en Alvin.

Ze zijn geboren op 8 augustus. Alles gaat goed met ze en 9 oktober krijgen ze de eerste vaccinatie. Alice blijft in de cattery bij ons. De andere kittens zijn gereserveerd. 

Kittens van het B-nest zijn geboren op 29 november.

Er zijn op dit moment drie kittens gereserveerd en er staan er twee onder optie, één kitten is nog beschikbaar met het lichtblauwe bandje.
De moeder en kittens doen het super goed.
Eind januari krijgen ze hun eerste vaccinatie.